Viamont Oy

Under uppbyggning ...... Viamont Oy - tavaramerkki ListaYkkönen - on ulko- ja sisäkäyttöön soveltuvien muovilistojen valmistaja. Teemme korkealaatuisia muoviprofiileja rakennusteollisuuden tarpeisiin Suomen, Ruotsin, Tanskan, Baltian ja  Venäjän markkinoille.

Yrityksemme erikoisosaamista on  yhdistelmäprofiilien valmistaminen. Valmistamme säänkestävät muoviprofiilit ja oman mallistomme profiilit sekä asiakkaan tarpeisiin räätälöidyt erikoisprofiilit lukuisissa eri väreissä UV-stabiloituina. Tuotteidemme tasaisen laadun varmistamiseksi käytämme vain johtavien länsimaisten toimittajien raaka-aineita. Käytössämme on 7 valmistuslinjaa, ja uuden tuotteen aloittaminen on nopeaa.

Tarvittaessa toimitamme muovilistat asiakkaillemme nopeasti omalla kuljetuskalustollamme. Asiakas voi halutessaan myös itse noutaa tilauksensa varastostamme ympäri vuorokauden. Yrityksemme on perustettu vuonna 1993 ja työllistää 12 henkeä.

Viamont Oy:n ammattitaito ja tekninen osaaminen perustuvat vankkaan työkokemukseen muoviteollisuuden alalla. Ota yhteyttä, niin ratkaistaan yhdessä sinunkin listatarpeesi !

Aaro Ahvenranta
VD

 
 
 

Viamont Oy

Tekeväntie 11, FI-18300 HEINOLA
Tel: +358 3714 4092
Fax: +358 3714 4592
Mobil: +358 40 861 8962

Kontaktinformationer