Viamont Oy

Viamont Oy - tavaramerkki ListaYkkönen - on ulko- ja sisäkäyttöön soveltuvien muovilistojen valmistaja. Teemme korkealaatuisia muovilistoja ja -profiileja rakennusteollisuuden tarpeisiin Suomen, Ruotsin, Tanskan, Baltian ja Venäjän markkinoille.

Yrityksemme erikoisosaamista on  yhdistelmäprofiilien valmistaminen. Valmistamme säänkestävät standardiprofiilit ja oman mallistomme profiilit sekä asiakkaan tarpeisiin räätälöidyt erikoisprofiilit lukuisissa eri väreissä UV-stabiloituina. Tuotteidemme tasaisen laadun takaamiseksi käytämme vain johtavien länsimaisten toimittajien raaka-aineita. Käytössämme on 7 valmistuslinjaa, ja uuden muovilistan tuotannon aloittaminen on nopeaa.

Tarvittaessa toimitamme muovilistat asiakkaillemme nopeasti omalla kuljetuskalustollamme. Asiakas voi halutessaan myös itse noutaa tilauksensa varastostamme ympäri vuorokauden. Yrityksemme on perustettu vuonna 1993 ja työllistää 12 henkeä.

Viamont Oy:n ammattitaito ja tekninen osaaminen perustuvat vankkaan työkokemukseen muoviteollisuuden alalla. Ota yhteyttä, niin ratkaistaan yhdessä sinunkin listatarpeesi !

Aaro Ahvenranta
Toimitusjohtaja

 
 
 

Viamont Oy

Tekeväntie 11, FI-18300 HEINOLA
Puhelin: +358 3714 4092 
Fax: +358 3714 4592
GSM: +358 50 3707 408

Tarkemmat yhteystiedot